Yhteystiedot

FUM Media Oy

Päätoimittaja
Jussi Huhtala
jussi.huhtala@popmedia.fi

Myynti
Mikko Mali
050 560 1750
mikko.mali@popmedia.fi

Myynti
Janne Halmela
040 251 7577
janne.halmela@fum.fi

Laskutustiedot

Lataa FUM Media Oy:n laskutustiedot tästä.

 

Mustonen & Hakala Oy lyhyesti

Mustonen & Hakala Oy on Martin Mustosen ja Oskari Hakalan yhdessä omistama ja perustama, vuonna 2009 perustettu monitoimiyhtiö, jolla on toimintaa itsellään ja tytäryhtiöidensä kautta tapahtumatuotanto-, ravintola- sekä media-alalla.

Mustonen & Hakala tunnetaan urbaanin musiikin ja kulttuurin taustavaikuttajina, tapahtumakentän huippuosaajina sekä innovatiivisina monialayrittäjinä ja suunnannäyttäjinä. Erityisesti heidät tunnetaan Suomen suurimman urbaanin musiikin tapahtuman Summer Up – festivaalin ja Tuotantoyhtiö Summer Up Oy:n perustajina. Kaksikko on ollut mukana tuottamassa 2000-luvun alusta yli 600 tapahtumaa, joista suurimpia ovat olleet Summer Up -festivaalien lisäksi mm Cheekin Olympiastadion keikat, Summer Sound festival, Goom risteilyt, Stars of the stadium – tapahtumat, Salpausselän Kisat, YleXPop sekä lukuisat muut merkittävät artistikiertueet ja konsertit ympäri Suomen.

Pop Media Oy lyhyesti

Pop Media Oy digitaalisiin palveluihin keskittynyt mediayhtiö, joka tarjoaa laadukasta viihdesisältöä verkossa, sosiaalisessa mediassa ja printissä. Pop Median muita brändejä ovat muuan muassa musiikkimediat Soundi, Rumba ja Inferno, elokuvamedia Episodi sekä Suomessa, Virossa ja Ruotsissa toimiva keikkakalenteri Meteli. Pop Median verkkomediat tavoittavat viikossa yli 300 000 eri kävijää (TNS Metrix viikko 35/2016) ja FUM-yhteistyöllä Pop Media hakee jatkoa digitaalisen liiketoiminnan voimakkaaseen kasvuun.