Yli vuosikymmen sitten Ghetto-Juuhanina tutuksi tullut FORRESTER julkaisi tänään debyyttinsä

Kuuntele FORRESTERIN debyyttialbumi.

Yli vuosikymmen sitten Ghetto-Juuhan aliaksella tutuksi tullut FORRESTER julkaisi tänään debyyttialbuminsa.

FORRESTERin nimikkodebyytillä on omat räpit ja omat biitit. Levy on tavallaan esittäjän omakuva, mutta sitäkin enemmän oodi klassiselle räpille. Inspiraatiota on haettu erityisesti vuosituhannen alun suomiräpistä. Täysien soolobiisien lisäksi tällä seitsemän biisin herkkulajitelmalla duetoidaan Asan, Tommishockin ja Silkinpehmeen kanssa.

Sanoitusten narratiivisena kehyksenä levyn alussa ja lopussa on kuva maturoituneesta musiikinystävästä, joka hypistellessään vanhoja levyjä, sämpleriä ja mikrofonia matkaa hip hopin värjäämällä memory lanella. Sanoituksissa toistuvia aiheita ovat kasvu ja katumus, epäsosiaalisuus ja tietysti hip hop.

Saundiin on haettu paitsi nostalgisuutta, myös lämmintä kotikutoisuutta. Hehkuvan oranssilla MPC:llä taotut biitit ovat rustiikkisia luuppeja, joiden ei ole tarkoitus niinkään kasvaa biisin edetessä, vaan seistä ryhdikkäänä fondina räppitulkinnan taustalla. Tuotannollisesti levy on lähempänä intiimiä lausuntasessiota kuin klubin tanssilattiaa. Levystä julkaistaan pieni kasettipainos, jota myyvät Katin Tavara & Levykauppa Äx.

Kuuntele albumi alta.