Yksi vuoden kiinnostavimmista tulokasartisteista julkaisi uuden singlen

Julian Riikonen

Uutta Överiä.

Etenee Recordsille vastikään sainattu rap-duo Överi julkaisi tänään kolmannen singlensä. Uusi kappale, Puhtaalt pöydält, on taiteiltu kasaan Överin luottotuottaja Kim Mannilan kanssa. Parikymppisten Oskarin ja Migen muodostama kokoonpano sai idean uudelle biisilleen ikään kuin puolivahingossa ollessaan matkalla studiolta takasin kämpille.

”Tää biisi synty, kun oltiin oltu koko päivä studiolla saamatta mitään aikaiseksi ja lähdettiin jo ajamaan studiolta kotiin. Kim laittoi auton kajarista biitin pyörimään ja alettiin heittämään freestylella siihen melodioita ja lopulta keksittiin puoliksi vahingossa tän biisin hookin melodia. Tajuttiin heti, et siinä on hyvän hookin ainekset ja ajettiin välittömästi auto parkkiin, missä kirjotettiin siihen tekstit. Verseet me kirjoitettiin sit myöhemmin studiolla,” kaksikko kertoo.

Itse kappaleen sanomaa on puolestaan kuvailtu seuraavasti:

”Puhtaalt pöydält kertoo siitä, että vaikka me ollaan artisteina vielä ihan alkuvaiheessa, niin nyt jos koskaan on paras hetki käyttää tää tilaisuus hyväksemme, jättää taakse kaikki ahdistavat asiat, jotka on ollu meijän unelmien tiellä ja jatkaa puhtaalta pöydältä eteenpäin.”

Kuuntele Puhtaalt pöydält -kappale alta.