Yksi suomalaisen bboy-skenen keskeisimmistä tapahtumista tekee pitkään odotetun paluun

KPO Breaks palaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen.

Vuosina 2000-2009 järjestetty legendaarinen KPO Breaks kokoaa breikkarit jälleen Kuopioon kahden viikon päästä. Tapahtumapaikkana toimii Kulttuuriareena 44. Maksuttomassa ja ikärajattomassa tapahtumassa ei tällä kertaa nähdä kilpailuja, sillä jamien ajatuksena on keskittyä tulisiin saiffereihin ja spontaaneihin battleihin.

Tapahtuma starttaa klo 14 ilmaisella ja kaikille avoimella B-Boy & B-Girl Dojo -työpajalla, jonka opettajina nähdään AT ja Focus. Kaikentasoisille breikkareille suunnattu workshop tarjoaa työkaluja liikkeen puhtauden, musikaalisuuden ja oman tyylin kehittämiseen sekä treenin tehostamiseen ja itsevarmuuden löytämiseen. Kurssilla käydään läpi lajin tekniikoita sen historiaa ja filosofiaa unohtamatta. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

KPO Breaksin luunkovan DJ-lineupin muodostaa joukko tapahtuman pitkän linjan konkareita: Roope-Setä (KPO Breaks), A. Lahti (Funk Lounge / MidPoint Rockers), Olli a.k.a. Mercy-1 (Flow Mo Crew), Focus (Flow Mo Crew) ja Mista Tibbz (Bassoradio / Sunday Satisfaction). Täysi-ikäisille on tiedossa myös jatkot Pannuhuoneella, jossa levysoittimien takana jatkavat samat nimet.

Tsekkaa KPO Breaks 2000-2009 -dokkari alta ja ilmoittaudu jameihin Facebookissa!