Yksi kuluvan vuoden kiistellyimmistä kappaleista sai jatkoa: ”Me tuhotaan 2.0!”

Tasoi-levy-yhtiön rosterissa musiikkia tekevä Brando julkaisi alkusyksystä Djangomaynen kanssa biisin Okei, joka sai vähintäänkin ristiriitaisen vastaanoton.

Sosiaalisessa mediassa kappaletta sekä kiiteltiin että haukuttiin. Reaktiot eivät saaneet Brandoa, joka tunnetaan myös Mikael Gabrielin tuplaajana, hidastamaan tahtiaan, sillä mies julkaisi sunnuntaina Soundcloudissa uuden biisin, joka jatkaa Okein viitoittamalla tiellä.

FUM.FI tavoitti Brandon, joka ilmoittaa heti haastattelun alussa, ettei halua enää tulla kutsutuksi räppäriksi.

– Teen musiikkia, toteutan itseäni. Enkä edes halua, että mua kutsutaan räppäriksi. Mä koen, että olen enemmänkin artisti. Melodiat ovat se mun juttuni. Pelkkä räppi ei ole mun juttuni, Brando kertoo.

Juuri julkaistu kappale, jolla räppää myös Kingfish, kantaa nimeä Tuhoo 2.0. Mikael Gabriel, Kingfish, Djangomayn, Brando ja muut Tasoi-artistit ovat hehkuttaneet olevansa osa suomiräpin 2.0-sukupolvea, joten mitä Tuhoo 2.0 tarkoittaa?

– 2.0 on last season -juttu. Me tehtiin sitä jo kaksi vuotta sitten. Nyt siirrymme eteenpäin, siksi tuhoamme sen 2.0:n. Musiikin muutos on tulossa, mutta en halua huudella mitään etukäteen. Te kyllä tulette näkemään, mitä tuleman pitää. Unohdetaan se 2.0 ja mennään eteenpäin.

Tuhoo 2.0:ssa Brando jatkaa omintakeista räppäystyyliään, joka herätti ihmisissä fiiliksiä puolesta ja vastaan.

– Mä muutan itseäni pikkuhiljaa. Mä tiedän, millainen olen ja mihin pyrin artistina. Olen aina osannut sen melodisen meiningin. Ja jos kuuntelette, niin huomaatte, että Okein verset pysyivät koko ajan nuotissa. Harva suomiräppäri pystyy samaan, Brando perustelee.

– Kahden vuoden päästä Okei aukeaa teille kaikille!