WTF – tekikö Eevil Stöön yhteistyökumppani Aztra remixin Profeettojen hitistä?

Ville Oras

Grillikausi on alkanut ja ensimmäinen pihvi on jo kehissä... tai sitten ei.

Muun muassa Eevil Stöön kanssa muodostamastaan MNTTT-kokoonpanosta tunnettu Aztra on ladannut YouTubeen uuden videon nimeltä Profeetat – Sinuhe (OG remix). Harhaanjohtavasta nimestään huolimatta tuotos ei kuitenkaan tosiasiassa ole remix Profeetat-kaksikon ensimmäisestä hitistä tai edes uusi kappale. Sen sijaan videolla nähdään muutamia kuvia Elastisesta ja Cheekistä MNTTT-duon F.A.A.R.A.O. -kappaleen soidessa taustalla.

Aztra on heittänyt pientä piikkiä Profeettojen suuntaan jo aiemmin Instagram-postauksellaan. Kokeeko MNTTT:n toinen osapuoli kaksikon baitanneen Egypti-aiheen heiltä? Onko lappeenrantalaislähtöiseltä artistilta ehkä jopa tulossa puhdasoppinen dissiträkki? Go figure. Piikittely saattaa kuitenkin olla turhaa, sillä duo ei ole reagoinut sen enempää Julma H:n kuin Trilluminati-kolmikonkaan heihin aiemmin kohdistamiin tylytyksiin.

Aztra on joka tapauksessa julkaisemassa lähiaikoina neljännen soololevynsä Överdogin kautta. Tulevalta pitkäsoitolta on jo julkaistu singlet Kello4, Skutsi Mane ja GABC. Lisäksi Aztra on mahdollista nähdä huomenna helsinkiläisessä The Circus -yökerhossa osana Kaucasia lämppäämässä Onyxia. Onnistuuhan se promoaminen joskus näinkin!