Williamin odotettu debyyttialbumi julkaistiin – mukana Shrty, Sexmane, Turisti ja Cledos

Karim Award / Sony Music Finland

Shakespeare on nyt ulkona.

Singlelistan ykkössijaa Penelope-hitillään jo useita viikkoja pitänyt William julkaisi pitkään odotetun debyyttialbuminsa. Shakespeare-nimisellä levyllä kuullaan yhteensä kymmenen kappaletta – intro mukaan lukien. Penelopella vierailleen jenkkiträppäri Cleverin lisäksi albumille on saatu mukaan Shrty, Sexmane, Turisti sekä vastikään myös oman esikoislättynsä ulos pistänyt Cledos.

”Albumi on läpileikkaus mun kuluneesta vuodesta. Tavoitteena oli säilyttää rentous musiikin tekemisessä, vaikka nyt huomiota tulee enemmän. Sillä tavalla saan parhaiten välitettyä oikean fiiliksen mun biiseihin. Osa biiseistä syntyikin helposti hauskaa pitämällä, osa vaati enemmän vääntöä ja ne on usein niitä synkempiä biisejä. Sain debyytille mukaani fiittaamaan artisteja, joiden musiikkia fiilistelen itsekin paljon”, William kertoo.

Osalle albumin kappaleista saadaan myös musiikkivideot. Näistä Kopiokissa-kappaleelle jo kyhätty lyriikkavideo on eräänlainen kooste Williamin keikkakesän parhaista paloista. Shrtyn fiittaaman Wanted-kappaleen video seuraa perässä keskiviikkona 9. syyskuuta.

Shakespeare-albumi on kuunneltavissa Spotifysta sekä muista musiikin suoratoistopalveluista. Kopiokissa-lyriikkavideon voi puolestaan katsastaa alta.