Wil muistuttelee tulevasta ep-levystään uudella singlellä – mukana kuullaan Joe L

Julian Schröpel

Toivon ettei sust tuu kuuluisaa -ep ilmestyy toukokuun lopulla.

Parhaillaan ep-levyä valmisteleva Wil on julkaissut uuden singlen kuultavaksi.

Viime perjantainta ulos pistetty Postilaatikko on samalla myös viimeinen lohkaisu tulevalta Toivon ettei sust tuu kuuluisa -ep:ltä, jonka on määrä ilmestyä toukokuun loppupuolella. Kappale kertoo irti päästämisestä sellaisesta tyypistä, jonka tiesit olevan sulle enemmän huono kuin hyvä. Silti se jää mieleen pyörimään, olisko pitänyt yrittää tai tehdä jotain toisin? Mukana kappaleella laineja on latomassa myös Joe L.

’’Biisin teksti sai alkunsa viime huhtikuussa, kun kävin tankkaamassa jossain pienellä huoltoasemalla pahimman lockdownin aikaan. Mun silmiin osu siel myytävät kaks kuollutta ruusua, jonka yläpuolella oli vasemmalta oikeelle kasa kortteja, joissa oli onnittelu- ja suruntoivotuksina koko ihmisen elämänkaari. Silloin mä älysin, et olis helpompi lykätä ne kaikki samaan aikaan semmosen ihmisen postilaatikkoon, josta mä oon halunnu eroon jo pitkään mut silti se pyörii mun mielessä.’’

Kappaleelle saatiin myös musiikkivideo, jonka on kuvannut muun muassa Mikael Gabrielille ja Pyhimyksellekin videoita tehtaillut Joni Helminen. Ota musiikkivideo katseluun alta.