Vuoden hulppeimmat pikkujoulut lähestyvät, ja sinutkin on kutsuttu!

FUM.fi ja Honor järjestävät yhteistyössä pikkujoulupirskeet, joista ei puutu punaista mattoa eikä huippuluokan artisteja. Tule bailaamaan tähtien kanssa, Honor- ja Huawei-puhelimella ilmaiseksi sisään!

FUM.fi avattiin muutama kuukausi sitten, ja sen jälkeen olemme tohisseet sisältöä kasaan sellaista kyytiä, ettei juhlimiselle ole meinannut jäädä aikaa. Nyt otetaan vahinko takaisin ja bailataan koko syksyn edestä.

FUM.fi Ja Honor ovat kutsuneet Club Capitaliin torstaina 15.12. liudan suomalaisen urbaanin musiikin tähtiä, tuottajia ja levy-yhtiöiden edustajia. Haluamme mukaan myös mahdollisimman paljon teitä lukijoitamme!

Pikkujoulujemme livevedoista vastaavat SONNY, Nelli Matula, Pastori Pike ja viimeisen keikkansa tänä vuonna Helsingissä heittävä Teflon Brothers. Illan DJ-musiikin pyörittelevät Mista S sekä PETIPETI ja illan juontajana toimii Suomipopin Kimmo Sainio.

Tapahtuman ovet aukeavat juhlakansalle klo 20.00. Honor- ja Huawei-puhelimien omistajat pääsevät kaverin kanssa ilmaiseksi sisään sekä saavat eturannekkeet juhliin! Tapahtuman Facebook-sivulla on myös mahdollisuus voittaa ilmainen sisäänpääsy, muuten liput maksavat ovelta 8 euroa.

Tervetuloa messiin!

Tapahuma on K-18.