Vuoden biisillä palkittu Behm julkaisee debyyttialbuminsa perjantaina

Pietari Purovaara

Draaman kaari viehättää -levy ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan.

Ensimmäisellä singlellään nousukiitoon singahtanut Behm julkaisee Draaman kaari viehättää -nimisen debyyttialbumin loppuviikosta.

Jo nyt platinarajan yli 24 miljoonalla kuuntelullaan ylittänyt pitkäsoitto sisältää yhteensä kymmenen kappaletta – mukaan lukien Vuoden biisi 2020 -pystin napannut Hei rakas -esikoissingle ja sen jälkeen nähdyt Tivolit ja Frida. Albumin sävellyksestä ja sanoituksesta on vastannut Behm itse, minkä lisäksi levyn kappaleet Päästä varpaisiin ja Yhtä vaille kaksi ovat myös artistin itse tuottamia.

”On huojentavaa ja samalla vähän pelottavaa vihdoin saada debyyttialbumi ulos. Se on pitkään odottanut julkaisuaan ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi halusin laajentaa osaamisaluettani, joten päätin kirjoittamisen lisäksi myös tuottaa albumille kappaleita yksin. Tämä on kuuloiseni kokonaisuus, ja se on tärkeintä. Live-esiintymiset ovat merkittävässä roolissa luomassa yhteyttä kuulijoihin, enkä malta odottaa, että pääsen kokemaan tämän kokonaisuuden yhdessä yleisön kanssa”, Behm kertoo.

Draaman kaari viehättää julkaistaan virallisesti perjantaina 18. syyskuuta. Albumin biisilista on nähtävissä alta:

1. Päästä varpaisiin
2. Minä vai maailma feat. Keko Salata
3. Yhtä vaille kaksi
4. Lupaan
5. Unia
6. Apokalyptinen häpeä
7. Frida
8. Riipun
9. Tivolit
10. Hei rakas