Viraali-ilmiö Cledoksen EP on nyt ulkona – uutuusvideolla nähdään ja kuullaan myös Kubea

Cledoksen aiemmat videot ovat keränneet YouTubessa jo satoja tuhansia katselukertoja.

Kesän aikana viraali-ilmiöksi noussut Cledos on julkaissut kuuden kappaleen mittaisen esikoislevynsä, joka esittelee tulokkaan tyylikkään soundin ja uniikit lyriikat. PME Recordsille sainatun Cledoksen uudella Alo-EP:llä kuullaan myös yhtä suomalaisen hiphop-kentän tämän hetken isoimmista nimistä.

Kube on ollut varmaan aina yks kovimmista Suomi-räppäreistä mun mielestä ja mul oli aina mielessä että joku päivä se on pakko saada messiin johonkin buliin projektiin. Tutustuttii Kuben kaa Summer Up -festareil kesällä, jossa se kehu mun ekaa biisii ja olin tosi otettu siitä, Cledos kommentoi.

Kaksikon yhteisestä Bägi-kappaleesta julkaistiin tänään video, joka on kuvattu autokorjaamolla.

– Mä näin unta, että me oltiin kaikki mun Töis-squadin kaa aidosti duunissa jossain autokorjaamolla ja mulle tuli idea toteuttaa uni musavideona. Bägi-biisi sopii musta täydellisesti tohon ympäristöön, Cledos kertoo.

Cledos tekee harvinaisen ikärajattoman keikan joulukuussa Helsingin Tavastialla keskiviikkona 27. joulukuuta. Lavalla nähdään Cledoksen lisäksi toinen suosittu tulokasartisti IBE. Ennakkoliput keikalle myy Tiketti. Tapahtuman löydät Facebookista täältä!