Vinttikoiran tulevalla EP:llä käsitellään paljon henkilökohtaisia asioita, joista räppäämistä artisti aiemmin vältteli

Vinttikoiran Salonkikeloinen-EP julkaistaan perjantaina.

Vinttikoira julkaisee uransa toisen EP:n Salonkikelpoinen perjantaina 31. toukokuuta. Aiemmin sinkkuina julkaistujen All the Way, Kaikki mun koirat ja Entourage lisäksi EP:ltä löytyy kolme uutta kappaletta.

Biiseissä maistuvat elämänmakuiset kertomukset, joissa artisti käsittelee mm. loppuunpalamista ja yhteiskunnan asettamia paineita (All the Way) ja parisuhteen mies-nainen-asetelmaa (Naisasiamies). Jälkimmäisessä mukana on Toistuvista Yllätyksistä tuttu ja useiden räppäreiden (mm. Stepa, Rekami) kappaleilla featannut Aina.

Levyn nimikkobiisi Salonkikelpoinen on monitasoinen rakkauslaulu tytöstä, joka haluaa pitää löytämänsä kulkukoiran, vaikkei se koskaan oppisikaan sisäsiistiksi. Kiitos on artistin henkilökohtaisin kappale ikinä, jossa Vinttikoira käsittelee fiiliksiään ennennäkemättömän suorasanaisesti.

”Tämän EP:n julkaiseminen on ollut aiempia jännittävämpää, koska olen upottanut tarinoihin paljon henkilökohtaisia asioita, joita olen aiemmilla julkaisuilla välttänyt viimeiseen asti. EP:n outrobiisillä äänessä on enemmän minä itse kun Vinttikoira-hahmo. Biiseistä osa on hioutunut jo useamman vuoden ja nyt tuntui siltä, että aika ja minä artistina ollaan kypsiä tälle julkaisulle”, Vinttikoira kertoo.