VilleGallen pikkuveli Mäk Gälis suunnittelee paluuta – taustalla uusi levy-yhtiö ja keikkamyyjä

Mäk is bäk (again).

Helsinkiläinen Mäk Gälis on tulossa isosti takaisin. Vuodesta 2006 musiikkia tehneen artistin uutena levy-yhtiönä toimii Sakke Aallon perustama SAHH, kun taas keikkamyynnistä huolehtii jatkossa ohjelmatoimisto Hög.

Suoratoistopalveluissa yli 17 miljoonaa striimausta koonnut Mäk Gälis tuli alun perin tunnetuksi osana JVG:n keikkaryhmää ja yhtenä PME Recordsin ensimmäisistä artistikiinnityksistä. Hänen huhtikuussa 2013 julkaistu esikoislevynsä Lähi-öissä oli myös lafkan ensimmäinen oma albumijulkaisu. Levyn kappale Älä koske mun bisneksiin on ylittänyt kultalevyrajan ja haalinut tuhdisti kuuntelukertoja Spotifyn Suomiräpin järkäleet -soittolistalla.

Sittemmin VilleGallen pikkuveli on jättäytynyt pois JVG:n matkasta ja pitänyt suhteellisen matalaa profiilia. Tilanteeseen on kuitenkin nyt tulossa muutos, sillä kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen tiedossa on uutta materiaalia kokonaisen EP:n muodossa.

EP:ltä on jo viime vuoden puolella julkaistu singlet Meilläpäin ja Kyylä. Ota tuorein singlelohkaisu UJ-Kingit kuunteluun alta!