Ville Veikan julkaisema debyytti-ep on kuin näyteikkuna tulevaan

Anni.jpeg

Tästä alkaa tulevaisuus.

Ville Veikka on 22-vuotias Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijä. Ensimmäinen ep-julkaisu artistilta nähtiin viime perjantaina.

Tästä alkaa tulevaisuus -nimisellä levyllä kuullaan kolme uutta kappaletta sekä aiemmin singlenä julkaistut Aina ku lähet ja Tyhmät muuttaa pois. Teemoiltaan ep:ssä korostuvat aikuistuminen sekä menettäminen, jotka ilmenevät levyllä monin eri tavoin:

”Tiivistettynä ’Tästä alkaa tulevaisuus’ EP kertoo aikuistumisesta tässä ajassa. Biisit on kirjoitettu reilun vuoden aikana yhdessä useiden huipputekijöiden kanssa. Biiseissä on kantavana teemana myös menettäminen. Tämä ilmenee eri näkökulmista niin menettämisen pelkona, itsensä menettämisenä kuin myös elinkelpoisen maapallon menettämisenä. Yhteensä viiden kappaleen mittainen EP on näyteikkuna tulevaan ja siihen millaista musiikkia mä edustan”, Ville Veikka kertoo.

Musiikki on myös yliopistossa opiskelevalle Villelle keino ajaa itselleen tärkeitä asioita, kuten ilmastonmuutoksen eteen taistelua.

”Musan lisäksi mulle on erittäin tärkeätä ympäristöasiat ja ilmastonmuutoksen hillitseminen. Mä myös opiskelen näitä asioita yliopistossa ja haluan olla mukana ratkasemassa näitä ongelmia. Toivottavasti voin myös musiikilla tuoda näille asioille näkyvyyttä ja halua ratkaisuille.”

Kuuntele ep alta.