Kun viimeiset hyvästit jäävät heittämättä – Alora & Senii:ltä uutta musiikkia

Lupaava elektroduo Alora & Senii striimasi edellisellä singlellää kultaa ja päätyi isojen DJ-nimien soittolistoille.

Edellisellä singlellään kultaa striimannut elektronisen musiikin duo Alora & Senii luottaa uusimman biisinsä vokaaleissa Mäkin Mixet tahdo – ja Janne Ordenin Sunnuntaisin -biisien kertosäkeistä tuttuun Neeaan. Neea vastaa myös kappaleen sanoituksesta yhdessä Mikko Korhosen kanssa.

– Kappale kertoo siitä hetkestä, kun huomaa joutuvansa jatkamaan elämää yksin ilman sitä itselleen kaikista tärkeintä ihmistä. Joskus se ihminen saattaa lähteä tai menehtyä ilman viimeisiä hyvästejä, Neea summaa tekstiä.

Alora & Senii eli Markus ja Severi ovat säveltäneet ja sanoittaneet kappaleita lapsesta asti. Aikaisemmin raskaampaa musiikkia soittaneet tuottajat löysivät nykyisen soundinsa vuonna 2014, jolloin julkaistiin kaksikon debyyttisinkku Down By The Ocean. Kappale menestyi Suomen lisäksi etenkin Saksassa, jossa se nousi Spotifyn viraalilistalle ja lisättiin myös isoille soittolistoille. Suuret DJ-nimet kuten Robin Schulz ja Sam Feldt ovat soittaneet Down By The Oceania omilla keikoillaan. Viime keväänä kaksikko voitti ylivoimaisesti YLEX:n Tulevaisuuden toivo -äänestyksen.