Viikonloppuna tapahtuu: Helsingissä kahdet levyjulkkarit ja Tampereella uusi liveklubi

Levyjulkkareitaan viettävät HENRIK! ja Pasa, kun taas Sorsaklubilla Tampereella Karri Koira, Kube ja Bizi ottavat lavan haltuun.

Viimeinkin perjantaina 18.1. vietetään HENRIK!:in loppuvuodesta 2018 julkaistun Vanha Testamentti -teoksen levyjulkkareita. Aiemmin Versace Henrik -nimellä trappia tehnyt artisti vaihtoi viime syksynä punkkiin ja julkaisi jotain aivan uutta. Eevil Stöön luotsaaman Katakombi recordsin kautta julkaistun Vanhan Testamentin levynjulkaisukeikalla Kuudennella linjalla mukana on iso bändi, jossa heiluu ainakin kaksi rumpalia. Henrik on aiemminkin tunnettu raivokkaan energisistä live-esityksistä, eikä raivokkuutta varmaan tulevastakaan keikasta tule puuttumaan.

Perjantaina on livetarjontaa myös Tampereella. Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestettävällä uudella Sorsaklubilla on kuultavissa räppiä ja R&B:tä kun mikin varteen nousevat Kube, Bizi ja Karri Koira.

Lauantaina niin ikään Kuudennella linjalla levyjulkkareitaan viettää helsinkiläisyhtye Pasa. Yhtye julkaisi toisen pitkäsoittonsa Mitä meistä piti tulla viime viikolla.