Vihdoinkin: The Weeknd ensimmäistä kertaa Suomeen ensi kesänä!

Vuosi 2016 on eittämättä ollut The Weekndin. Kanadalaisartisti, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, on dominoinut sekä soitto- että musiikkilistoja. Nyt mies saadaan ensimmäistä kertaa myös Suomeen!

The Weeknd, jota on kutsuttu 2010-luvun Michael Jacksoniksi, ponnahti yleisön tietoisuuteen vuonna 2011 julkaisemiensa R&B-mixtapejen myötä. Sittemmin laulaja breikkasi läpi, kun vuonna 2014 ilmestyi sinkku Often.

Viime vuonna The Weeknd on metsästi itselleen myös Oscar-ehdokkuuden, jonka mies nappasi Fifty Shades of Grey -elokuvaa varten tehdyllä Earned It -biisillä. Samaisena vuonna ilmestynyt Beauty Behind the Madness -kokopitkä on myynyt moninkertaista platinaa ja nousi vuoden striimatuimmaksi levyksi.

Nyt The Weeknd saadaan vihdoin ja viimein myös Suomeen, sillä laulaja esiintyy 1. heinäkuuta Helsingin Kaisaniemen puistossa järjestettävässä tapahtumassa, jonka aikana juhlitaan kymmenen vuotta täyttävää Blockfest-festaria. Samaisessa tapahtumassa lavalle nousevat myös JVG, Bryson Tiller, Kube ja Evelina. Tapahtuman liput tulevat myyntiin 16.12. klo 9.00 Ticketmasterissa.

Varsinainen Blockfest järjestetään Tampereella elokuussa 2017. Festivaalin artistikiinnityksistä ilmoitetaan ensi vuoden alkupuolella.