View uudesta biisistään: ”Painin itseinhon ja rappiofiilisten kanssa”

Useasti suomalaisen musiikin uudeksi vientitoivoksi tituleerattu View julkaisi tänään perjantaina uuden biisin ja siihen Islannissa kuvatun videon.

FUM.FI tavoitti View’n torstai-iltana kesken keikan soundcheckiä, mutta miehellä oli aikaa kertoa uudesta biisistä.

– Deeper (Bitch Leave a Comment) käynnistelee koko läpi tulevan levyn kantavaa draaman kaarta. Tässä biisissä kuvaillaan hetkiä ja tunnelmia ennen pidemmän parisuhteen päättymistä. Hetkeä ennen sitä lopullista clousurea. Nämä ovat hyvinkin omakohtaisia kokemuksia, View kertoo.

– Tätä kirjoittaessani painin paljon itseinhon ja rappiofiilisten kanssa.

Miehen mukaan koko levyn konsepti pyöriin samankaltaisissa fiiliksissä.

– Kaikki aiemmat biisini ovat olleet syvällisiä, mutta toukokuussa ilmestyvä levy kertoo paljon siitä, kun parisuhde päättyy ja siitä, kuinka elämä jatkuu eri muodoissa. Levyn kaari alkaa tämän vuoden tammikuusta ja päättyy sitten miten päättyy. Kaikki tulevat kappaleet ovat jatkoa Deeperille. Luvassa on kaikkea itsetutkiskelusta villiin sinkkuelämään, View valottaa.

View’n kertoman mukaan videon kuvaaminen Islannissa osoittautui hienoksi kokemukseksi.

– Saimme neuvoja siitä, mihin meidän kannattaisi mennä, mutta jokainen meille neuvottu paikka oli täynnä turisteja. Päätimme sitten lähteä liikkelle omin päin. Löysimme toinen toistaan hienompia paikkoja.

– Olimme liikkeellä pienellä setillä, ja saimme aikaiseksi parempia kuvia kuin olimme toivoneet. Se kuitenkin vaati kolme päivää armotonta tarpomista, mutta lähtisin sinne uudestaan milloin vain. Oli niin hieno mesta!

Leave a Comment -levy ilmestynee ensi toukokuussa, mutta ennen sitä luvassa on muutamia sinkkuja.