View julkaisi viimeisen singlen tulevalta albumiltaan – mukana vierailee Lxandra

Samuli Vienola

I Saw The Same Dream Every Night -pitkäsoitto julkaistaan toukokuun lopulla.

Kansainvälisille vesille musiikillaan tähtäävä View julkaisi tänään uuden singlen nimeltään Bleeding. Kyseessä on myös viimeinen julkaisu tulevalta I Saw The Same Dream Every Night -kakkosalbumilta. Kaikkiaan 13 kipaleen kokonaisuus ilmestyy 21. toukokuuta. Digitaalisen julkaisunsa lisäksi levystä saadaan myös vinyylipainos, jonka ennakkotilaukset ovat parhaillaan käynnissä.

Albumin kappaleilla View tulee olemaan artistin itsensä mukaan rehellisimmillään, jossa kaikenlaiset roolien vetämiset on päätetty jättää niin sanotusti romukoppaan:

”Kuten tässä biisissä sanon, ‘This is me at my most honest’. Bleeding ja muut tulevan levyn biisit on mua rehellisimmilläni. En enää jaksa vetää mitään roolia ja nyt oon tarpeeksi rohkea sanomaan just sitä mitä ajattelen. Tuntuu hyvältä tehdä musaa, joka on vaan raakaa ja rehellistä fiilistä ilman mitään suodattimia.”

Mukana Bleeding-kappaleella vierailee myös Berliinissä asuileva Lxandra, jonka kanssa työskentelystä View on kertonut seuraavaa:

”Oon seurannut Lxandran uraa alusta asti ja fiilistellyt Lxandran laulusoundia. Aina on ollut sellainen fiilis, että olisi siistiä tehdä yhteistyötä. Oli kunnia saada Lxandra mukaan kirjoittamaan biisiä ja laulamaan kertsi.”

Sen pidemmittä puheitta, kuuntele uusi kappale alta.