View julkaisi toisen studioalbuminsa – myös näyttävä lyhytelokuva nyt ulkona

Samuli Vienola

I Saw the Same Dream Every Night -pitkäsoitto julkaistiin.

Omia polkujaan kulkeva View julkaisi tänään toisen albuminsa nimeltään I Saw the Same Dream Every Night.

Albumilla kuullaan yhteensä 13 kappaletta, joihin lukeutuvat muun muassa singlenäkin nähdyt Bleeding, Bottle N Meds, Chardonnay ja Lonely. Näistä Bottle N Meds on sisällytetty levylle myös akustisena versiona. Julkaisua tuetaan myös sen rinnalle saadulla,  I Saw the Same Dream Every Night -lyhytelokuvalla, josta View on kertonut seuraavaa:

”Tätä levyä ja lyhytelokuvaa on tehty isolla sydämellä – aikaa, työtunteja tai mua itseäni säästelemättä. Kuvauksissa mut lyötiin oikeasti kanveesiin, koin hypotermiaa useaan otteeseen ja kävin kaikki mahdolliset tunnetilat läpi. Halusin mukaan videolle vaan mulle tärkeitä henkilöitä ja vastanäyttelijänä on mun oma avopuoliso. Jos uudella levyllä oon paketoinut mun viime vuodet musiikiksi, tällä videolla tämä kaikki on vielä tiivistetty kuvalliseen muotoon.”

View’n eli Juuso Ruohosen sekä Sebastian Westerlingin ohjaaman ja käsikirjoittaman lyhytelokuvan voi ottaa katseluun artistin Youtube-kanavalta, tästä. Itse albumin voi puolestaan laittaa soimaan alta.