”Viekää teidän kärryt Prismaan, ehkä saatte pantin takas”: Lincolnin nimeen vannova Ruudolf tiputti kehiin ennenjulkaisemattoman demon

Ruudolf rullaa fätisti.

Nuorimmat räppimonnit eivät ehkä sitä muista, mutta aikoinaan Ruudolfilta tipahteli julkaisuja lähes taukoamattomalla syötöllä. Funkiestin levyhyllyistä löytyi neljäsosa meksikolaisen uusia omakustannejulkaisuja niin kasetti-, CD- kuin vinyylimuodossakin epäsäännöllisen säännöllisesti.

Toista se on nykyään. Freestyle-rapin kaksinkertaisen suomenmestarin edellisestä soolokappaleesta on kulunut jo yli kaksi vuotta aikaa, eikä uutta pitkäsoittoakaan ole kuulunut vuoden 2010 jälkeen.

Nyt omaa Lihamyrsky-labeliaan pyörittävä Ruudolf on kuitenkin katsonut aiheelliseksi siunata seuraajiaan ennenjulkaisemattoman materiaalin muodossa. Tänään artistin SoundCloud-tilille ilmestyi kolmen vuoden takainen keskeneräinen demo, joka kantaa nimeä Tekee must kauniin.

Kappaleen aihepiiri on tuttu ja turvallinen, mutta asfalttisoturin käsissä siitäkin saadaan edelleen näppäriä laineja irti. Ota demo kuunteluun alta!