Vauhdilla vuoden aloittanut Yeboyah ei hidasta tahtia – uusi kappale nyt kuunneltavissa

Silja Minkkinen

Yebo Season jatkuu!

Vastikään Mitä tarviitsinglen julkaissut Yeboyah ei anna hypelle aikaa laantua, sillä nyt onkin jo seuraavan kappaleen vuoro.

Edellisen julkaisun tavoin myös uusi Kredi-kappale on viilailtu kasaan yhdessä tuottaja Yrjänän kanssa. Kappaleista kumpikin sisältyy tänä vuonna julkaistavalle debyyttialbumille, josta kuullaan lisää myöhemmin. Mukana uutuusbiisillä vierailee myös turkulaisartisti NCO.

”Kredi-biisille sain mukaan NCO:n, joka on mun mielestä yksi Suomen mielenkiintoisimmista artisteista ja todella lahjakas kirjoittaja ja muusikko.”

Yeboyahin mukaan uusi kappale on kuvaus ihmisistä, jotka tavoittelevat kunniaa, mutta eivät ole valmiita tekemään mitään sen saavuttamiseksi. Steppaa siis sun geimii, jos haluut krediittii, kuten biisilläkin todetaan.

”Tää biisi kuvaa sitä, miten jotkut ihmiset haluaa kunniaa asioista, minkä eteen ne ei oo valmiita tekemään töitä. Jos haluaa saavuttaa unelmia, on pakko olla valmis tekemään hommia niiden eteen. Disclaimer: täytyy muistaa levätä ja chillaa myös.”, Yeboyah kertoo.

Julkaisun yhteydessä Kredi-kappaleelle saatiin myös oma musiikkivideo, jonka ohjauksesta on vastannut Kimi Issakainen. Lopputuloksen voi ottaa katseluun alta.