Uutta soolomateriaalia äänittänyt Elastinen palaa isoilta hallikeikoilta intiimeille klubeille

Julius Konttinen

Elastisen keikkakalenterista löytyy myös yksi ulkomaankeikka.

Viime viikonloppuna toistaiseksi viimeisen Profeetat-keikan Cheekin kanssa Blockfesteilla vetänyt Elastinen jatkaa soolokeikkojensa tekemistä taas lokakuussa. Rähinä Recordsin keulahahmon omat keikat alkavat laivakeikkojen muodossa. Lokakuun lopusta lähtien yksi Suomen suosituimmista rap-artisteista nähdään jälleen perinteisillä klubikeikoilla. Alun perin Fintelligensin toisena osapuolena pinnalle noussut artisti on buukattu esiintymään myös Oulaisten Musiikkiviikoille sekä poikkeukselliselle Tallinnan-keikalle.

– Profeettojen massiivisen kiertueen ja valtavien lavojen jälkeen huomaan kaipaavani taas soolokeikoille. Tavoitteena on rakentaa uudenlainen lähestymistapa mun musiikkiin, ja haastaa se, mitä olen livenä tehnyt viimeiset vuodet. Olen superinspiroitunut ja odotan innolla intiimejä klubeja ja ihmisten kohtaamista. Ei ole kiire takaisin halleille, nyt lähdetään rundaamaan ja graindaamaan. Myös uutta soolomusaa on luvassa jo pian, Elastinen kommentoi tiedotteessa.

Tapahtumien liput myydään keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä. Tarkemmat tiedot hinnoista ja lipunmyynnin alkamisesta löytyvät keikkapaikkojen omilta verkkosivuilta. Tsekkaa lista keikoista alta!