Uuden videon julkaissut JVG tuo lisää mustaa kultaa levykauppoihin

Huippusuositun duon viides albumi Popkorni ei ole aiemmin ollut saatavilla fyysisessä muodossa.

Suomen suosituin rap-duo JVG jatkaa vannoutuneiden levymyyrien huomioimista. Syyskuussa kaksikko julkaisi aiemmista Voitolla yöhön- ja 247365-albumeistaan vinyylipainokset Hartwall Arena -keikkansa alla. Nyt myös kaksikon tuoreimmasta Popkorni-pitkäsoitosta on tulossa vinyyliversio, joka tulee myyntiin perjantaina 8. joulukuuta.

Yllätyksellisesti ilman ennakkopromootiota viime elokuussa ilmestynyt Popkorni julkaistiin alun perin ainoastaan striimauspalveluissa. Levy nousi kokonaisuudessaan Spotifyn kärkisijoille JVG:n rikkoessa samalla Spotify-ennätyksen Suomen eniten yhden päivän aikana striimauksia keränneenä artistina. CD-versiota 11 raidan mittaisesta albumista ei ole tällä tietoa edelleenkään tulossa.

Tällä viikolla JVG tiputti kehiin toisen videonsa Popkornilta. Uuden Kruunu tikittää -musiikkivideon on ohjannut PME Recordsin oma visionääri Andrei Kipahti. Kappaleessa on mukana Tippa-T, mutta mustavalkoisella videolla nähdään myös esimerkiksi tuottajat DJPP ja RZY sekä rap-artisti Kevin Tandu.