Uuden singlen Tono Slonon kanssa julkaissut Juno lähtee poikkeukselliselle lähiörundille – kiertää kaikki Helsingin kaupunginosat

Juno nähdään Taiteiden yön yhteydessä Helsingin jokaisessa kolkassa.

Helsinkiläinen rap-artisti Juno julkaisi viikonloppuna tuoreen singlensä Sulle ja sulle. Artistin mukaan astetta streetimmän kuuloisen kappaleen alkuperäisenä inspiraationa toimi Snoop Doggin ja Dr. Dren yhteinen tuotanto.

– Kuuntelin frendin kanssa vanhaa Snoopia ja Dretä ja sanoin, että tälleen räppibiitin ja -biisin pitää svengaa! Aloin sitten kuumottaa tuottaja Janne K:ta että voisiko se tehdä sen tapausta saundia, ja se lupasi yrittää. Lopputuloksesta olin ihan vitun tulessa ja loppu onkin historiaa, Juno kertaa.

Puhdasoppisella rap-julkaisulla on mukana myös muun muassa Vähäisistä Äänistä ja SMC Lähiörotista tunnettu Tono Slono. Syy northside nagetin läsnäololle raidalla on pohjimmiltaan äärimmäisen yksinkertainen.

– Kuulin jotenkin päässä, että kukaan muu ei sovi siihen. Plus Tonto on varmaan paras tekee räppikertsejä!

Kappaleen julkaisun kunniaksi Juno tekee Helsingin Taiteiden yön yhteydessä ainutlaatuisen kaupunginosakiertueen. Ghettotyyleillä kannettavalla PA:lla toteutettava rundi käsittää kaikki pääkaupungin kuusikymmentä kaupunginosaa.

– Oon tullut tunnetuksi lähiöräppärinä, joten mikä olisikaan parempaa kuin viedä räppi lähiöihin ja muihin mestoihin!

Junon kiertueen etenemistä pääsee seuraamaan Taiteiden yönä 24. elokuuta Instagramissa. Ota Sulle ja sulle kuunteluun alta!