Uuden singlen julkaissut Töölön Ketterä laittaa mestat kuplimaan yhdessä VG+:n kanssa

Matti Keski-Kohtamäki

Töölön Ketterä osoittaa monimuotoisuutensa uudella bailuträkillään.

Töölön Ketterä on palannut kentälle uuden materiaalin kanssa vain alle kuukausi edellisen singlensä jälkeen. Nyt kaksikko on julkaissut kappaleen Kuplii, joka on tehty yhteistyössä Bandida-hitistä tunnetun VG+:n kanssa. Grime-soundeillaan itselleen nimeä tehnyt yhtye ei ole jämähtänyt paikalleen, sillä uusi julkaisu on Karibia-vaikutteinen tanssibiisi.

– Oltiin Helsingin Siltasessa kuuntelemassa VG+:n DJ-settiä, jengi bailasi huolella ja dancehall-musiikki paukkui. Tuli idea et ton äijän kanssa on pakko tehä biisi, koska se hallitsee ton soundin ja osaa varmasti muovata sen yhteen meidän juttujen kanssa. ”Bubblin” on slangia ja tarkoittaa relaamista, hyviä aikoja ystävien kanssa ja lähes mitä vain positiivista. Siksi sana ”kuplii” oli lähtökohtana koko biisille, Töölön Ketterä taustoittaa.

Emma-, Femma- ja Radiogaalassakin ehdokkuuksilla huomioidun Töölön Ketterän pitää kiireisenä musiikinteon ohella lukuisat keikat. PME Recordsille sainattu duo on kiinnitetty esimerkiksi Blockfesteille, Flow Festivaliin, Ruisrockiin, Ilosaarirockiin, Provinssiin sekä Itä Räpäyttää -festareille.

Kuuntele VG+:n kanssa tehty Kuplii alta!