Uuden Hullutyyli-vaatemalliston julkaissut PastoriPike kannustaa haastamaan

PastoriPiken uusi video julkaistaan ensi viikolla.

PastoriPiken uudesta singlestä löytyy asennetta.

Perjantai ja olo ihan loppu työ- tai opiskeluviikon jäljiltä? Siinä tapauksessa kannattaa ottaa uudet nousut PastoriPiken uudella singlellä nimeltä PAPIPIKE.

Universalin ja Tasoi Recordsin artisti luonnehtii uusinta julkaisuaan ennen kaikkea voimabiisiksi. Kappaleen sanoma on: älä pelkää haastaa.

– Toivon, et jos jollain on masentunut tai häviäjäfiilis, niin tätä biisiä kuuntelemalla voi saada uutta henkee ja voimaa. PAPIPIKEn sanoma on, että haasta ja mee eteenpäin. Esimerkiks ite oon laiska käymään salilla, mutta kun laitan tän biisin soimaan, jaksankin nostaa painoja ja heti tulee parempi fiilis.

Kongolaissyntyinen visionääri on viime aikoina tehnyt musiikin ohella muutakin luovaa työtä, sillä häneltä ilmestyi äskettäin uusi Hullutyyli-vaatemallisto. Yhteistyössä vaatemerkki Only & Sonsin kanssa toteutettuun mallistoon kuuluu muun muassa t-paitoja, verkkareita ja huppareita.

Kaiken muun ohella Pike on myös työskennellyt ja ottanut usein kantaa koulukiusaamista vastaan.

– PAPIPIKE-biisikin liittyy vähän tähän samaan teemaan. Se on voimasana jokaiselle nuorelle. Jos joku asia jännittää tai oot vaikka huono matikassa, niin älä pelkää vaan mee rohkeesti eteenpäin. PAPIPIKE-asenteella voittaa jokaisen vastaan tulevan haasteen.

Ota single kuunteluun alta. Kappaleelle julkaistaan musiikkivideo tiistaina 2. lokakuuta.