Uuden biisin julkaissut Prinssi Jusuf: ”Tarjoan jengille hedelmiä”

Kuva: Julius Konttinen

Lihamyrsky-kollektiivista tuttu Prinssi Jusuf on palannut uuden biisin myötä. Räppäri julkaisi Ne Näkee Meijät Kaukaa -nimisen kappaleen.

FUM.FI tavoitti miehen, joka kertoi, että joidenkin mielestä biisi on aiempia Prinssi Jusuf -kappaleita vakavampi.

– Biisissä Prinssi haluaa avautua sen suhteista ja kertoa erilaisista fiiliksistä. Samalla kerron fiiliksiä, joihin jengi voi samaistua. Tässä biisissä korostetaan sitä, kuinka voit olla bussissa, liikenteessä autollasi tai vain kävellä naisesi kanssa ja muut näkevät sun tulevan. Biisissähän vedetään, kuinka ”exät näkee meijät kaukaa”. Se on ehkä tavallaan kuittia niille, jotka ovat epäilleet sun juttuja.

– Mun ei tarvitse kuittailla kenellekään. Mä vain haluan sanoa sen, mitä mulla on sydämeni päällä. Ja se on se, että homma rullaa eteenpäin.

Kuluvan vuoden aikana Prinssi Jusuf on julkaissut kolme uutta kappaletta, joten joko kohta faneille tarjotaan EP:tä tai pitkäsoittoa?

– En ota mitään paineita levystä tai EP:stä. Mulla on paljon valmiita biisejä, mutta jos joku biisi on sinkun arvoinen, julkaisen sen sinkkuna. On paljon hyviä biisejä, mutta kaikki eivät ole sinkun arvoisia, vaikka ovat hyviä kappaleita.

– En ole ajatellut, että mun pitää vielä tehdä sitä levyä. Kliseisesti voisin vastata, että julkaisen levyn, kun aika on oikea. Haluan kuitenkin tehdä sen kokopitkän, Jusuf kertoo.

Mitä Prinssi Jusuf lupaa faneilleen vuonna 2017?

– Tarjoan jengille vain hedelmiä. Haluan, että jengi on, että ”vitsit, Prinssi tarjoaa taas jotain hyvää!” En halua liekittää liikaa ja käyttää ylisanoja ennen kuin minulla oikeasti jotain tarjottavaa, siksi sanon vain, että Prinssi tarjoaa hedelmiä.

Kuuntele Ne Näkee Meijät Kaukaa yltä!