Urbaanin musiikin kärkinimien kanssa työskennellyt 1-800-Kreba on kahden huippusuositun DJ:n yhteistyön hedelmä

1-800-Kreban muodostavat DJ Mista S ja Temper2. Studiossa mukana on myös Huge Hefner.

Ennakkotuntumaa kokoonpanon materiaaliin pääsee ottamaan tuoreelta miksaukselta.

Suomen DJ-kentän aktiivisimpiin ja suosituimpiin nimiin lukeutuvat DJ Mista S ja Temper2 ovat lyöttäytyneet yhteen ja muodostaneet uuden kokoonpanon. Kaksikko kulkee jatkossa nimellä 1-800-KREBA ja studiossa ryhmän kolmantena jäsenenä toimii tuottaja-DJ Huge Hefner.

Kaksikolta tulee helmikuussa ulos heidän ensimmäinen yhteinen EP, jolla on mukana monipuolinen ja nimekäs joukko vierailevia artisteja. Mukana ovat ainakin hiphop-piireistä tutut nimet Halko, Mouhous, Sonny, Spekti ja Timo Pieni Huijaus.

– Ollaan Mista S:n kanssa oltu soittamassa samoilla kiertueilla, keikoilla ja klubeilla jo monta vuotta ja ollaan pitkään kelattu että pitäisi tehdä jotain kimpassa. Lähdettiin ensin kelaamaan yhteisen kiertueen tekemistä, mutta yhtäkkiä oltiinkin jo studiossa ja päätettiinkin rakentaa ihan kunnon kokoonpano ja näin syntyi 1-800-KREBA. Kumpikin meistä tunnetaan tosi energisinä esiintyjinä, joilla kummallakin on räppitausta yhdistettynä elektronisen skenen tekemiseen. Siksi yhdessä tekeminen on aika no brainer, kommentoi Temper2 eli Markus Rauramo.

DJ Mista S alias Sami Merinen tunnetaan YleX:n lauantai-illoista, sekä osana suosittua Heavyweight DJ’s -kollektiivia. Pitkän linjan DJ on rokannut käytännössä kaikilla Suomen isoimmilla festareilla sekä konserttilavoilla Olympiastadionista Helsingin jäähalliin. Temper2 on sadan keikan vuositahdillaan yhtä lailla tuttu näky kotimaan klubeilta ja festarilavoilta. Hänet tunnetaan myös radio- ja klubihiteistään Irrottaa ja tippuu ja Creator sekä Emma-ehdokkuuksia kahmineen Reino Nordinin Antaudun-jättihitistä tekemästään remixistä.

1-800-KREBA aloittaa tänään 12. tammikuuta kiertueensa Helsingin LeBonkista ja jatkaa kotimaisten klubien koluamista aktiivisesti pitkin kevättä. LeBonkin bileisiin pääset klikkaamaan itsesi Facebookissa täällä!