Uniikki julkaisi uuden sinkun: ”Seppo Räty on suomalaisen urheilun räppäri!”

Kuka Suomessa ei tietäisi legendaarista keihäänheittäjää Seppo Rätyä? Yksi Suomen räppiskenen vanhoista kurkoista, Uniikki julkaisi tänään uuden sinkkunsa, joka on nimetty kyseisen suomiurheilun OG:n mukaan.

FUM.FI tapasi Uniikin Rähinä Recordsin toimistolla. Räppäri kertoi palanneensa tietoisesti aikaan, jolloin räpättiin kovaa ja aggressiivisesti.

– Tässä on ollut aika, kun olen tehnyt tosi eri tyylistä musiikkia. Nyt oli hauska mennä tuohon back to räppiin, ja ulosannillisesti tämä on sitä vanhempaa Rähinä-meininkiä ja aika battle rap -henkistä, Uniikki kertoo.

– Oli tosi virkistävää tehdä tällaista hc-meininkiä. Erotuksena toki se, että mä flowaan paremmin kuin ikinä aikaisemmin, joten voin todeta, että jotain kehitystä tässä on tapahtunut.

Mutta miksi mies valitsi aihioksi Seppo Rädyn, maailmankuulun keihäänheittäjän?

– Mä koen niin, että Seppo Räty on yksi Suomen urheiluhistorian kiinnostavimpia hahmoja. Ja musta Seppo Räty on urheilumaailman suomiräppäri! Räppärithän koettavat aina olevansa tosi bosseja ja paukutellaan henkseleitä, ollaan ignorantteja, eikä kiinnosta vittuukaan, mitä muut sanovat. Ja sehän on täysin Sepon staili!