Ulkomaillakin noteerattu View julkaisi uuden singlen – kappaleen julkaisukeikka pidetään huomenna

Nana Simelius

Kevään ainoa keikka pidetään Helsingin Korjaamolla.

View julkaisi tänään perjantaina uuden kappaleen nimeltä Lonely, joka on samalla toinen uutta ep-levyä enteilevä singlelohkaisu.

Singlen julkaisua juhlistetaan Helsingin Korjaamolla pidettävällä julkaisukeikalla, joka pidetään huomenna lauantaina 22. helmikuuta. Kyseessä on samalla View’n ainoa keikka ennen kesän festivaaliesiintymisiä. Kesän mittaan View’n voi nähdä ainakin Ruisrockissa, Provinssissa, Blockfestissa ja Kesärauhassa. Itse tuleva ep-levytys I See The Same Dream Every Night saa puolestaan julkaisunsa huhtikuun puolella.

”Lonely ei ole parisuhdebiisi, vaan tässä biisissä käyn dialogia vanhan itseni kanssa. Biisin tekstissä puhun päihteille, ja yksinäisyyden teema kuvaa sitä miten mun on parempi olla ilman päihteitä – yksin itseni kanssa ilman mitään suojaverhoa. En oo koskaan mieltänyt itseäni räppäriksi, vaan tulkitsijaksi. Lonely-biisissä laulan aiempaa enemmän. Uudenlainen äänenkäyttö ja laulaminen on osa sitä, että uskallan nyt olla avoimempi enkä halua peittäytyä mihinkään mystisyyden verhoon. En halua rajoittua mihinkään genreen vaan haluan löytää koko ajan uusia puolia itsestäni. Voi olla että joskus teen vaikka mies ja kitara -levyn jos siltä tuntuu”, kuvailee View uutta kappalettaan ja sen tyyliä tiedotteella.

Uusia tuulia soundillaan tarjoilevan View’n loppuvuodesta kuullut  J. Gotti– ja Bury Me -singlet nostivat laulajan radiokartalle paitsi Suomessa myös Saksassa – eikä uusi kappale tule varmastikaan olemaan poikkeus. Lonelyn voi laittaa soimaan niin Spotifysta kuin muistakin suoratoistopalveluista.