Ty Dolla $ign saapuu marraskuussa Suomeen jo kolmatta kertaa

Liput tulevat myyntiin tänään aamulla klo 9.

Platina- ja kultarajoja rikkonut yhdysvaltalaisartisti Ty Dolla $ign palaa Suomeen marraskuussa. Erityisesti rap- sekä rnb-musiikkia tuotannossaan yhdistelevä tekijä nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 10. marraskuuta 2019. Lipunmyynti keikalle käynnistyy tänään 9. syyskuuta klo 9 Ticketmasterissa.

Wiz Khalifan perustamassa Taylor Gang -kollektiivissa vaikuttava Ty Dolla $ign on yksi tämän vuosikymmenen nousujohteisimmista nimistä omassa genressään. Hän teki itselleen nimeä mm. Beach House -mixtapeilla 2010-luvun alussa, minkä jälkeen hän nousi suuremman yleisön tietoisuuteen moninkertaista platinaa saavuttaneilla singleillään.

Vuonna 2014 hänet valittiin vuoden lupaavimpien tulokkaiden joukkoon rap-lehti XXL:n arvostetussa Freshman-listauksessa. Seuraavana syksynä ilmestyi debyyttilevy Free TC, joka myi kultaa.

Kyseessä on todellinen monilahjakkuus, sillä hänellä on särmikkään rnb-tulkintansa ja sulavan flownsa lisäksi hallussa myös useampien eri instrumenttien soitto. Artisti tunnetaankin myös kirjoittajana ja tuottajana, joka on työstänyt Kanye Westin ja Migosin kaltaisten nimien kappaleita.

Ty Dolla $ign on esiintynyt Suomessa aiemmin kahdesti. Kesällä 2015 hän villitsi loppuunmyytyä yleisöä Blockfesteilla. Hänen viimeisin livensä nähtiin Helsingin Tavastia-klubilla huhtikuussa 2016. Live Nation ja Blockfest järjestävät Kulttuuritalon keikan yhteistyönä.