Tuure Boelius teki itselleen voimabiisin, josta toivoo olevan apua myös muille

Samuli Karala

Tuure Boelius julkaisi uuden singlen.

Tuure Boelius on julkaissut uuden kappaleen nimeltään Toista mua.

Voimabiisiksi osoittautuva julkaisu käsittelee eron jälkeistä aikaa. Kappaleesta on kuultavissa Boeliuksen musiikkiin iskostunut tummanpuhuva soundimaailma, jossa ei olla kuitenkaan unohdettu myös leikkisämpää puolta – josta Boelius itsekin mainitsee tiedotteelle antamassaan kommentissa:

”Halusin tehdä voimabiisin itselleni, mutta toivoisin että jengi voi saada tästä voimaa eron jälkeiseen ajanjaksoon, jos on ollut vastoinkäymisiä rakkauselämässä. Biisi kiteyttää että ero onkin ollut toisen osapuolen häviö, koska ”Täällä ei oo toista mua.” Soundimaailma jatkaa tummanpuhuvaa klubiestetiikkaa, mutta biisi on kokonaisuudessaan kuitenkin leikkisämpi.”

Modernia pop-musiikkia esittävä Tuure Boelius palasi tuplasinglellä Mehän vaan tanssittiin & Pakoauto lokakuussa 2022. 14-vuotiaasta asti uraa tehnyt Boelius koki kasvaneensa ulos aiemmasta musiikistaan ja myös ulkoisesta olemuksesta, joten uuden musiikin lisäksi myös muuttunut ulkonäkö sai huomiota. Uusimmat singlet ovat tummanpuhuvaa modernia klubiestetiikkaa huokuvia kappaleita.

Kuuntele uusi kappale alta.