Tuottajanakin kunnostautuneen Pijallin kodittomille biiteille löytyi koti SoundCloudista

Pijall metskasi arkistoistaan todellisia helmiä.

Oletko luullut, että esimerkiksi aliaksilla RPK, Koksu KooMörkö ja Esaar tunnettu Roope Kinnunen on Murmurecordings-yhteisön ainoa tuottajana kunnostautunut jäsen? Siinä tapauksessa kannattaa tsekata Pijallin vastikään perustama SoundCloud-tili, sillä myös supertuottajan serkkupojalla on skillssit hallussa tuotantopuolella.

Tällä hetkeltä pijall beats -tililtä löytyy toistakymmentä ennenkuulematonta biittiä Serkkupoikien toiselta puolikkaalta.
Pijallin mukaan ensimmäiset kuusi biittiä ovat vuoden 2004 paikkeilta. Tuolloin artistilla on ollut käytössään Ensoniq EPS, jota muun muassa hiphop-pioneerin nuorempi kollega Ruudolf on aiemmin suosinut tuotannossaan. Paremmalla laadulla olevat biitit Riverbankista eteenpäin eli 7-17 ovat taas vuodelta 2015, jolloin Pijallilla on ollut työkaluna Ensoniq EPS-16+.

Ceebrolisticsin kanssa keikkailun uudestaan aloittaneen Pijallin omaa tuotantoa kuullaan yhtä lailla hänen tuoreilla paluulevyillään 20- ja 20+. Uuden tulemisen tehneen pitkän linjan tekijän seuraava projekti kulkee työnimellä Jaguar, ja sen on tarkoitus tulla ulos jo kevään aikana.