Tuoreen singlen julkaissut trap-artisti Pajafella alkaa kyllästyä niihin, jotka ”ei oo with the shit”

Tamperelaisartistin uudella kappaleella kuullaan myös kahta Tasoi Recordsin edustajaa.

Tamperelainen trap-artisti Pajafella julkaisi tänään uutta materiaalia tuoreen With the Sh*t -singlen muodossa. Kappaleella vierailevat Faktoi sekä Kingfish ja sen tuotannosta vastaavat Caesar100 sekä Young Larry. PME Recordsin julkaisemaa singleä tulee seuraamaan EP, joka julkaistaan myöhemmin syksyllä.

– Joko oot with the shit tai et oo. Alan kyllästyyn niihin, jotka ei oo with the shit. Kaikki haluu hengaa with big leech, kaikki haluu palan haippii. Toiset on valmiit oleen vaik niiden vihollisen taustatanssijana, mut ne ei oo with the shit piste, Pajafella toteaa.

Musiikinteon ja omien keikkojensa ohella Pajafellan pitää kiireisenä Fella Friday (In the Trap) -bileet, joita hän järjestää kerran kuussa Tampereen Roskassa. Trap- ja hiphop-musiikkiin keskittyneellä klubilla nähdään vaihtuvien DJ:eiden ohella satunnaisia artistivieraita. Ennen seuraavaa Fella Fridayta artisti on mahdollista nähdä punaisen tiilen kaupungissa yhteiskeikalla NCO:n ja Versace Henrikin kanssa Blockfesteilla lauantaina 19. elokuuta.