Tuomas Kauhanen räppää Temper2:n uudella sinkulla eron jälkeisestä ajasta

Single julkaistiin viime perjantaina.

Viime perjantaina, 13. syyskuuta julkaistiin Suomen suosituimpiin ja aktiivisimpiin deejiinimiin kuuluvan Temper2:n uusi single Kännis, jossa vierailevana vokalistina on mukana räppäri Tuomas Kauhanen ja tuotannossa mukana FamiliaKännis on osa keväällä 2020 julkaistavaa Temper2:n debyyttialbumia Musta Sydän/Black Heart, jolta on jo aiemmin julkaistu singlet Irrottaa ja Tippuu, Barcelona ja Nosta mut ilmaan.

”Tässä biisissä seikkaillaan rytmien ja tuotannon osalta urbaanin musiikin maisemissa. Twerk ja Trap- vaikutteet kuuluu tässä kulmikkaasti groovaavassa träkissä vahvasti”, kertoo Temper2 eli Markus Rauramo.

Biisillä räppäävä Tuomas Kauhanen kertoo kappaleesta seuraavasti:

”Eron jälkeinen aika on useimmiten aikamoista tunteiden sekametelisoppaa ja Kännis syntyi ajatuksesta kirjoittaa erobiisi siltä kulmalta että ikävän ja sydänsurujen lisäksi ero tuo myös vapauden tehdä mitä haluaa, kuten olla usein juhlimassa.”

Temper2 nähdään syksyn ja talven aikana kiertämässä Suomen klubeja ja keikkapaikkoja 100 keikan vuositahdilla. Luvassa myös talven aikana kiertue suositussa 1-800-Kreba -kokoonpanossa yhdessä DJ Mista S:n kanssa.

Kuuntele biisi alta.