Tuntuuko typerältä? Turun suunnalta tipahti kiukkuisen kuuloinen träkki, joka sopii ainakin maanantaihin kuin nyrkki silmään

Chydeone työstää uutta EP-julkaisua.

Viime viikonloppuna levyjulkkarikeikkansa heittäneen Ritarikunnan toinen mikkimies Chydeone on julkaissut matalalla profiililla uutta soolomateriaalia. Nyt Internetin syövereihin on löytänyt tiensä tuotos nimeltä Elämäntyperä, jonka tuotannosta vastaa Sattalite.

Turkulainen hiphop-työmyyrä luonnehtii suhteellisen kiukkuisilla tyyleillä purkitettua kappaletta palaksi, joka piti saada kurkusta ulos. Lopputulos ei kuitenkaan sopinut Sattaliten kanssa työn alla olevan EP:n linjaan eikä oikein Ritarikunnan materiaalinkaan joukkoon, joten kappale jäi omilleen.

Nyt kappale löytyy ainoastaan SoundCloudista (kun MySpace-tunnuksia ei jostain kumman syystä enää löytynytkään). Mutta millä tapaa se poikkeaa tulevan EP:n linjasta?

– Elämäntyperä on periaatteessa optimistisempi ku EP:n biisit. Niistä kuulee kyllä että kirjoittaminen on tapahtunut enimmäkseen tyyliin marras-helmikuussa. Sattaliten perusvire musan tekemisessä on yleensäkin tosi tumma, ja tällä kertaa se tarttui myös mun osuuksiin, eli meno on aika synkkää. On kai siinä jonkunnäköistä pilkettäkin silmässä, mutta vaan sarkastisella tavalla, Chydeone pohjustaa.

Kuuntele kappale alta. Muista tsekata myös Ritarikunnan tuore Ei oo valmis -julkaisu, jolta löytyy niin uutta kuin vanhempaakin tuotantoa ryhmältä.