Tuntuuko elämä pelkältä työltä? Vinttikoira teki anthemin loppuunpalaneille konttorirotille

Monspille siirtynyt artisti hakee uusia kykyjä uuden levy-yhtiönsä talliin.

Överdogille aiemmin levyttänyt Vinttikoira on julkaissut ensimmäisen singlensä Monsp Recordsilla. Nimestään huolimatta All the Way ei tuo mukanaan kielenvaihdosta, mutta tuoretta kulmaa on silti tarjolla.

Kappaleen on tuottanut K Henkka. All the Wayn pitäisi toimia tehokkaasti tanssilattioilla, vaikka sen aihe onkin täysin päinvastainen.

– Biisi kertoo työuupumuksesta ja loppuunpalamisesta, samalla myös tästä nykyajan suoritusyhteiskunnasta, jossa ihmiset nähdään enemmänkin pelkkinä lukuina ja koneiston osina. Biisi voisi ihan hyvin olla jonkun konsulttitoimiston työtehokkuus-luennon oppimateriaalia, Vinttikoira kertoo tiedotteessa.

Kesällä Vinttikoira keskittyy työstämään uutta musiikkia. Tulossa on ainakin pari yhteistyökappaletta G-Miehen ja Dilemman kanssa. Keikkailun mies aloittaa isommalla vaihteella taas syksyllä.

Vinttikoira aloitti Monsp Recordsilla paitsi artistina niin myös työntekijänä, jonka tehtäviin kuuluu etsiä uusia artisteja. Lafkalla onkin tällä hetkellä meneillään demokilpailu, joka on voimassa 7. heinäkuuta asti. Lue kilpailusta lisää täältä.