”Tuntuu, kuin olisin jonkinlaisen uuden äärellä” – Kube julkaisi uuden singlen

Mari Johanna

Uutta Kubea.

Kehuja keränneen Gasoo Ei Breikkei -albumin kesällä julkaissut Kube laittaa hyvin sujuneen vuoden nippuun uudella singlellä.

Tuore sinkkujulkaisu, 6ft, joka on samalla lähtölaukaus kohti seuraavaa pitkäsoittoa. Uudelle biisille on haettu vaikuttimia hyper trapista, minkä räppäri on kokenut omaksi jutukseen. Niin ikään voimabiisiksi tai motivaatiomusaksi kuvaillusta kappaleestaan Kube on kertonut tiedotteelle seuraavaa:

”Oon hakenut ja hionut viime aikoina uusia soundeja ja koittanut muuttaa omat vibat biiseiksi. 6ft-biisin kohdalla tuntuu, kuin olisin jonkinlaisen uuden äärellä. Biisin soundimaailmaan sain inspistä hyper trap -aallosta, mikä tuntuu itselle tosi omalta jutulta. Oon aina tykännyt käyttää synasoundeja ja videopelien musamaailma on aina kiehtonut ja tuntunut hauskalta. Tiivistetysti voisin kuvailla 6ft-biisiä oman ilmaisuni mukaiseksi voimabiisikseni tai motivaatiomusaksi.”

Kappaleelle julkaistiin tänään aamuvarhain myös musiikkivideo, jonka voi laittaa katseluun uutisen lopusta. Kuben menestykästä vuotta on juhlistettu myös ainutlaatuisella koostevideolla, jossa suomalaisen hiphopin kärkinimet sekä mediavaikuttajat jakavat ajatuksiaan Kubesta ja tämän musiikista. Mukana videolla vierailevat muun muassa Cheekinä huipulla lopettanut Jare Tiihonen, JVG, Ibe ja Gasellit. Myös kyseinen video on nähtävissä alta.