”Tunteellinen bängeri, joka toimii kuulokkeista ja keikoilla” – Kaip julkaisi uuden singlen

Sony Music Finland

Samalla suunnataan katseet kohti uutta albumia.

Tanssittavan ja itkettävän popin välimailla liikuskeleva Kaip on julkaissut uuden singlen, joka on samalla myös ensimmäinen Sadhall-debyyttialbumin jälkeinen julkaisu. Aivan kuten aiemmalla tuotannolla, myös uudella kappaleella ollaan suurten aiheiden ja vahvojen tunteiden äärellä. Kaip on kertonut uudesta kappaleestaan näin:

”Tyhmä sydän kertoo myrkyllisestä ihmissuhteesta, toiseen koukuttumisesta ja se on mun oman tunne-elämän tunnari. Kyseessä ei oo ensimmäinen kerta, kun kirjotan aiheesta. Kun tein Sadhall-levyä, olin sen teossa ihan loppusuoralla ja tehtiin Pimeyteen-biisiä. Sillon mä ekaa kertaa avasin tällasia kokemuksia mun oman biisin tekstiin. Avasin sillon jonkun hanan, mikä ei oo vieläkään sulkeutunu. Sen jälkeen oon kirjottanu useita ja useita biisejä liittyen samoihin juttuihin.”

Kaipin mukaan uusi kappale on yksi monista syntyneista tuotoksista. Biisi on myös startti kohti seuraavaa, horisontissa siintävää albumia:

”Anyway, tyhmä sydän on yks näistä biiseistä, jotka synty sen jälkeen ja mul on jo nyt vahva fiilis, että seuraava täyspitkä tulee käsittelemään näitä aiheita paljon. Tyhmä sydän on tunteellinen bängeri, joka toimii kuulokkeista ja keikoilla, eli kaikki mitä mä mun musalta haluun.”

Kuuntele uusi kappale alta.