Tubettaja voitti Selviytyjät-kilpailun ja tuotti palkintorahoilla biisin ja musavideon

Miska Haakana julkaisi perjantaina biisin.

Miska Haakana julkaisi juhannusaattona, 21.6. kappaleen Kyntää ja soutaa, jolla vierailevat ysäriduo CatCatin Virpi ja Katja Kätkä. Miska on halunnut tehdä musiikkia, joka kulkee käsi kädessä hänen persoonansa kanssa, eli hauskaa, mukaansatempaavaa ja jokseenkin pilke silmäkulmassa tehtyä. Selviytyjät Suomi -ohjelman voitto oli Miskalle viimeinen ponnistus ja näin hän sai palkintorahoilla tuotettua biisin ja musiikkivideon.

Mikään täysin uusi aluevaltaus musiikinteko ei ole Miskalle. Hän on tehnyt lapsesta asti omia biisirallatuksia sekä tuottanut omalle Youtube-kanavalleen huumorimusiikkia. Uusi biisi on askel kuitenkin ammattimaisempaan suuntaan. Kyntää ja soutaa -kappaleen on tuottanut Daniel Okas.

Miska kertoo biisistään seuraavasti:

”Virpiin tutustuin Selviytyjien kuvauksissa ja kuvausten jälkeenkin olemme olleet vahvasti yhteydessä. Kun kerroin Virpille ja Katjalle tästä projektista, lähtivät he välittömästi messiin. Virpillä ja Katjalla molemmilla on myös hyvin ronski huumorintaju, joten tää biisi oli sellainen, joka iski heti kaikkiin. Lopputuloksesta tuli täydellinen sekoitus uutta, vanhaa, hauskaa sekä totista. En malta odottaa, että pääsen jakamaan tämän biisin ja musavideon ihmisille.”

Katso musavideo alta: