Trap-soundia ja Helsingin lähiöelämää – Tasoi Recordsin Kingfishillä on ”mästerpläni”

Kingfishin EP on nyt ulkona.

Uuden aallon suunnannäyttäjäksikin luonnehditun Kingfishin omalle levy-yhtiölleen kiinnittänyt Mikael Gabriel riimitteli aikoinaan, että ”junnut on tulevaisuus, varokaa Fisun plattaa”. Nyt Tasoi Records ei enää ammu varoituslaukauksia, kun tonteille tiputellaan pommia pommin perään Kingfishin Masterpläni EP:n muodossa.

– Kun mä palasin lomilta huudeille, niin tuli sellanen fiilis että mun oli pakko tiputtaa musaa 21. marraskuuta, koska se on mun päivä, vähän niinku viime vuos oli mun vuos ja niin tulee olee seuraavakin. Kaikki on osa mun mästerpläniä. Skenessä tapahtuu paljon, ja välillä jengi unohtaa kuka on se Musta 007, mastermind, joka näkee ja kuulee kaiken. Jengi ei tajuu että tää on prosessi, tää ei oo pikajuoksu, tää on maratoni. Eka vuos tääl kybä viel tulos, artisti kommentoi.

Neljän kappaleen EP:lle oman panoksensa ovat antaneet myös Bizi, Sunmutsis sekä Versace Henrik. Levyn tuotantopuolelta löytyy nimiä kuten Gas Gas, AGILE ja Johan Lönnberg.

EP:n julkaisubileet järjestetään perjantaina 1. joulukuuta Helsingin Ääniwallissa, jossa tuore levy esitetään ensimmäistä kertaa livenä. Fisun lisäksi lavalla nähdään PME Recordsille sainattu trap-kaksikko Tippa-T ja Bizi. Levysoittimien takana työskentelee illan aikana So Damn Tuff ja Dope HKI -klubien residentti DJ DOUBLE M. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!