Trap-artistin uudenlainen soundi puree – nousi heti Spotifyn toiseksi kuunnelluimmaksi

PME Recordsin uusinta julkaisua striimataan innokkaasti.

Soundiaan ja imagoaan uudistanut Tippa-T eli tätä nykyä TIPPA julkaisi viime viikolla uuden singlen Satutat mua. Trap-artistin uusi tyyli on selkeästi herättänyt kiinnostusta, sillä kappale nousi alle viikossa Suomen toiseksi kuunnelluimmaksi kappaleeksi Spotifyssa. Tällä hetkellä kappaletta striimataan yli 55 000 kertaa vuorokaudessa.

Rääväsuisista trap-julkaisuistaan tunnetun artistin aiemmasta katalogista löytyy muun muassa hitit Mehu ja Ei tippa tapa. Nyt TIPPA on kehittänyt musiikkiaan henkilökohtaisempaan ja astetta rockimpaan suuntaan. Työn alla on uutta materiaalia, jossa kuuluu vaikutteita esimerkiksi Alice In Chainsilta, Nirvanalta ja Apulannalta.

– Styge on lähtenyt paremmin, kuin olisin ikinä osannut kuvitella. Hienoa, kuinka hyvin jengi ottaa vastaan tämän uuden jutun ja antaa mulle uuden mahiksen. Palaute on ollut pelkästään positiivista. Ihmiset ovat pistäneet viestiä, kuinka he samaistuvat biisin sanoituksiin ja kuinka biisin kuunteleminen on auttanut ollessaan samanlaisessa tilanteessa. Mulla on vahva fiilis, että oikeeseen suuntaan ollaan menossa, TIPPA kommentoi tiedotteessa.

Lisää tuoretta kitaravetoista musiikkia on tiedossa kevään ja kesän mittaan. Lisäksi artistin uusittua keikkasettiä päästään todistamaan mahdollisesti jo tulevana kesänä.