”Toukokuussa päätin, että painan levyn kasaan” – Lukas Leon kohtasi writers blockin tehdessään tänä yönä julkaistavaa toista albumiaan

Lukas Leonin albumi julkaistaan tänä yönä 28. elokuuta.

XTC-megahitistään tunnettu Lukas Leon julkaisee uuden albumin ensi yönä. Albumi käsittelee artistille henkilökohtaisesti tärkeitä aiheita. Albumilla vierailevat F, Lola, Etta ja Aleksanteri Hakaniemi.

Lukas kertoo albumistaan seuraavasti:

”On ollu mageeta kokee niin paljon niin lyhyessä ajassa. Se kuuluu tällä albumilla ja nuoruus on levyllä vahva teema. Ku aloin duunaa debyytin jälkee uutta musaa ni aluks olin super kriittinen siit mitä mä loin ja jossain vaihees tuli writers block. Kaikenlaisen uuden keskellä joutu vähä etsii itseään. Se oli prosessi, joka mun oli käytävä läpi, jotta pystyin toteuttaan rehellisesti itteeni. Keväällä alkoi visiot heräilee isosti ja oli yhtäkkii kova flow päällä. Toukokuussa päätin, että painan levyn kasaan ja julkaisen sen elokuun lopussa. Smuuttii julkasta albumillinen biisei ja päästä vetää näit myös syksyn keikoilla.”

Lukas Leonin ura starttasi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Lukas Leon on 21-vuotias Itä-Vantaan kasvatti, joka on Jare Tiihosen Liiga Music -levymerkille ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Debyyttialbumi on saanut jatkoa kahdella kultaa striimanneella singlellä: HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi ja Rooma feat. Etta. Uusin single Cringe julkaistiin heinäkuussa ja se kritisoi epäaitoutta.

Lukas Leonin koko Suomen kattava MÄ TOUR starttaa 6. syyskuuta Tavastian levynjulkaisukeikalta.