Törkyduo Perhosveitsi-Heikki ja Lika-Aki antibioottikuurin perässä

Teneriffalta tulee tuliaiseksi muutakin kuin t-paita, ja vaimo haluaa ikävästi bylsiä heti kättelyssä. Kuinka Perhosveitsi-Heikki ja Lika-Aki selviävät pälkähästä?

Heikki Kuula ja Pyhimys ovat uudella Perhosveitsi-Heikki ja Lika-Aki -singellään Teneriffanlomalla, mutta tuliaisiksi vaimolle ei tällä kertaa ole odotettavissa t-paitaa tai varvassandaaleja. Yön hämärinä tunteina on nimittäin päädytty harrastamaan suojaamatonta seksiä tuntemattoman naisen kanssa, ja nyt tarvitsisi lääkitystä, jotta saisi saastuneen kalun juhlakuntoon vaimoa varten. Viimeistään siinä vaiheessa, kun ”sippaillaan huomaamattomasti mummon tekarilasista”, luulisi olevan jo helpompaa käydä kertomassa lääkärille homman nimi.

Biittissä ei sen sijaan ole minkään sortin likaisuutta, vaan loppuun asti silotellulla tuotannolla on lähetty hakemaan luultavammin ensi kesän puistoanthemia. Biisin rytmi yhdistettynä kitaroihin vie ajatukset onnistuneesti Teneriffan lämpöön, mutta kyllä Teneriffan Tuliaiset voi kuvitella puiston tai hiekkarannan lisäksi myös klubille tanssittavaksi.