Töölön Ketterän albumi tulee lopultakin ulos ensi viikolla – tracklistin perusteella mukana on ehkä jopa hieman odottamattomia feattaajia

Ananya Tanttu

Mylly julkaistaan perjantaina 16. maaliskuuta.

PME Recordsille levyttävä suomigrimen iso nimi Töölön Ketterä julkaisee ensi viikolla ensimmäisen pitkäsoittonsa. Tuottaja Handshakingin ja räppäri Matti 8:n muodostaman kokoonpanon debyyttialbumi kantaa nimeä Mylly, ja se ilmestyy perjantaina 16. maaliskuuta.

Kahdentoista raidan mittaista albumia ehdittiin pohjustaa singleillä Valitsemaanne numeroon, Huolel, Kuplii ja Renegade Master. Näiltä tuttuja featteja ovat Vesta ja Kube, mutta ehkä jopa hieman odottamattomasti levyllä kuullaan myös esimerkiksi Kuben tuplaajana parhaiten tunnettua Jakobia. Lisäksi muun muassa Gaselleistakin tuttu DJ Ibusal on mukana albumilla vierailijan ominaisuudessa muutaman muun nimen ohella.

Töölön Ketterä on ainakin aiemmin kasvanut livenä usein kolmihenkiseksi ryhmäksi, kun Sonny on ollut mukana kuvioissa. Omasta soolourastaan tunnettu artisti onkin mukana Töölön Ketterän kokopitkällä levyllä kahdella kappaleella, joista toinen on albumin nimikkoraita.

Töölön Ketterä esittelee albuminsa ainutlaatuisten visuaalien kanssa Helsingin Valkoisessa Salissa lauantaina 31. maaliskuuta, mutta sitä ennen kaksikko keikkailee muuallakin. Levynjulkaisupäivänä energisistä livevedoistaan tunnettu duo nähdään Hämeenlinnan Suistoklubilla, ja seuraavana iltana Töölön Ketterä ottaan Bar Q:n haltuunsa Kouvolassa.

Myllyn kannen ja tracklistin kokonaisuudessaan näet alta. Tracklistin esittelevä kuva vaikuttaisi levyn takakannelta, joten ilmeisesti fyysinen julkaisu on digin ohella tulossa.