Töihin yhdelle planeetan taakeimmista indie-lafkoista? Monsp Records etsii työntekijää!

Monipuolista työtä tarjolla.

Tänä vuonna kaksikymmentä vuotta täyttänyt Monsp Records on yksi suomalaisen hiphopin instituutioista sekä koti muun muassa Eevil Stöölle, Kubelle ja Lyömättömille. Mikäli esimerkiksi edellä mainittujen nimien projektien kanssa työskentely kiinnostaa, niin tässä on saumasi: levy-yhtiöllä on työpaikka avoinna!

– Me etsimme työntekijää. Ensisijaisesti osa-aikaista duunaria, jonka työtehtävät kasvavat työntekijän omien fiiliksien mukana ja mukaan. Toissijaisesti olemme myös kiinnostuneita musiikki-alan ammattilaisesta joka etsii uusia haasteita. Alkuvaiheessa heti palkkaus mukana ja tarvittaessa perehdyttämisjakson voi duunata myös koulun ohella.

Työtehtävä on monipuolinen, sillä levy-yhtiön arkirutiineihin kuuluvat esimerkiksi tuotantojen järjestelyt ja äänitteiden julkaisut sekä niiden markkinointi mukaanlukien artistien erilaiset markkinointiyhteistyöt. Toimenkuvaa on parhaassa tapauksessa mahdollista muokata oman osaamisen ja omien mieltymyksien mukaisesti.

Monspin toimitilat sijaitsevat Helsingin Kalliossa, mutta työtä on mahdollista tehdä ainakin jossain määrin myös etänä. Työnantaja tarjoaa luonnollisesti kaiken tarvittavan välineistön työskentelyyn. Lisäksi diili kuulostaa etenkin nykyaikana poikkeuksellisen reilulta, sillä jo harjoittelujaksosta maksetaan normaalia palkkaa.

– Työ sisältää kahden kuukauden perehdyttämis-/ koejakson jonka ajalta maksetaan täyttä palkkaa. Perehdyttämisjakson voi suorittaa myös esimerkiksi oppilaitoksen harjoitteluna. Mikäli polkusi meille kulkee harjoittelun kautta, on ensisijainen tarkoituksemme jatkaa harjoittelusta työsuhteeseen ja harjoittelun jälkeen työskentely on mahdollista myös mahdollisten opintojesi ohella.

Kuulostaako hyvältä? Lue lisää täältä!