The LINK -tapahtuma juhlistaa hiphop-kulttuuria

7.12. Konepajan Brunolla järjestetään The LINK -niminen tapahtuma, joka kokoaa yhteen hiphop-kulttuurin vaikuttajia ja tekijätyyppejä monilta eri osa-alueilta. Ohjelmassa on mm. biittimessut, levynkansitaidenäyttely, lukuisia esiintyjiä ja virtuaalinen riimityöpaja.

Nyt kannattaa lähteä Konepajan Brunolle, kun se vielä sisältää muutakin kuin hyllymetreittäin rautakauppatavaraa. Street Soul Studio, The Movement Ry, Bass Camp, Bridge Helsinki, Suomen USA:n suurlähetystö sekä Harjun Nuorisotalo järjestävät siellä The LINK -nimisen, hiphop-kulttuuria juhlistavan tapahtuman 7.12. Mikä parasta, tapahtuma on ikärajaton eikä edes maksa mitään!

The LINK sisältää tapahtumakuvauksensa mukaan seuraavaa:

”Biittejä-Riimejä-Visuaalista taidetta
Los Angeles-Detroit-Helsinki
Tuottajat-hiphop-artistit,taiteilijat ja levykansien tekijät”

Tarkemmin se tarkoittaa muun muassa Biittimessuja, joilla 20 nousevaa tuottajaa on esittelemässä musiikkiaan. Biitit ja samplet -työpajan vetää virtuaalisesti huippuluokan tuottaja Will Wells ja niin ikään virtuaalisen riimityöpajan Mahogany Jones suoraan Detroitista.

Konepajalla nähdään myös levynkasitaiteilijoiden näyttely, jossa on mukana tapahtuman julisteen taiteestakin vastaava Emilia Kannosto sekä IIda Sarpaniemi, Vilunki 3000, Richard Scott ja Uwa Iduozee.

Parhaiten AK-duostaan tunnettu Street Soul Studio esittelee tapahtumassa muitakin artistejaan. AK:n lisäksi showcasessa esiintyvät Sir NaharY, RDK 2K, WeTheMix, Yung Cell, SMINI, Anna Palmu ja Ilona Gill.

Street Soul Studio
Street Soul Studio