Teflon Brothersin Teflon Circus -spektaakkeli siirtyy Helsingin jäähallista Kaapelitehtaalle – lämppärit nyt tiedossa!

Megaluokan keikan lämppäreinä nähdään kulta- ja platinalevyjä takoneita artisteja sekä M-Eazy Musicin tuore lupaus.

Teflon Brothersin 13. toukokuuta järjestettävä  megaluokan show Teflon Circus siirtyy Helsingin jäähallista Kaapelitehtaalle. Spektaakkeli tuo yhteen Pyhimyksen, Volin ja Heikki Kuulan muodostaman raptrion sekä Suomen lahjakkaimmat nuoret taiteilijat Salpauksen Sirkusartistikoulutuksesta Lahdesta.

Sirkustaiteilijoiden panos tuo Teflon Brothersin show’hun kokonaan uudenlaisen visuaalisen ulottuvuuden, jollaista ei olla Suomessa aiemmin nähty. Yhtä lailla myös Kaapelitehtaan lavarakennelma on Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen, sillä se rakennetaan vaakasuuntaan. Tämä ratkaisu mahdollistaa peräti 50 metriä leveän lavan sekä totuttua paremman äänentoiston kaikille yleisölohkoille.

Teflon Circuksessa sirkuskoulun taiteilijat ovat osa käsikirjoitettua show’ta, jonka keskiössä on lukuisista hiteistään tunnetun Teflon Brothersin musiikki. Keikalta on lupa odottaa myös kovan tason vierailijoita, sillä Teflonit ovat tehneet kymmenen vuotta kestäneen taipaleensa aikana yhteistyötä useiden huippuartistien kanssa.

Tapahtuman lämppäreiksi ovat varmistuneet useita kulta- ja platinalevyjä takoneet Adi L Hasla ja Mäkki sekä Suomi-grime-musiikkityylisuunnan uusi lupaus Sonny. Levyjen soittamisesta ennen keikan alkua vastaa DJ Luoma, joka on tullut tunnetuksi muun muassa Cheekin ja Kapasiteettiyksikön kiertue-DJ:nä.

Ennakkoliput Teflon Circukseen myy Ticketmaster. Alun perin jäähallikeikalle ostettuja lippuja ei tarvitse vaihtaa, sillä ne käyvät sellaisenaan myös Kaapelitehtaalle.