Teflon Brothers tuo sirkuksen Helsingin jäähalliin toukokuussa 2017!

Teflon Brothers järjestää Helsingin jäähallissa megaluokan show'n 13. toukokuuta!

Teflon Brothers järjestää Helsingin jäähallissa megaluokan show’n 13. toukokuuta!

Teflon Circus -konsertti marssittaa Helsingin jäähalliin Teflareiden lisäksi myös Suomen lahjakkaimmat nuoret taiteilijat Salpauksen Sirkusartistikoulutuksesta Lahdesta. Sirkustaiteilijat tuovat konserttiin täysin uudenlaisen visuaalisen ulottuvuuden, jollaista Suomen hip hop -skene ei ole aiemmin nähnyt.

Teflonit juhlistavat keikalla kymmenen vuotta kestänyttä taivaltaan, ja konsertissa nähdään myös liuta vierailevia artisteja yhtyeen uran varrelta.

Konsertissa aikana kuullaan totta kai Teflareiden kovimmat hitit, mutta myös muutamia harvinaisempiakin kappaleita, joiden toteutukseen on rakennettu persoonallinen visuaalinen teema.

Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama Teflon Brothers on vuosien varrella tehtaillut valtavan määrän hittikappaleita, joissa ovat vierailleet muun muassa Stigg Dogg, Olavi Uusivirta, Ressu Redford ja Aku Hirviniemi.

Vuonna 2006 perustettu Teflon Brothers on yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä. Heidän musiikkiaan on streamattu yli 56 miljoonaa kertaa Spotifyssa ja musiikkivideoille on kertynyt yli 23 miljoonaa katselua. Räppitrion viimeisimmät kuusi singleä Siivet, Hubba Bubba, Lähiöunelmii, Pämppää, Ay Ay Ay ja Juusto Katolle ovat streamanneet Spotifyssa yhteensä yli 36 miljoonaa kertaa.

Teflon Circus Helsingin jäähallissa 13. toukokuuta 2017!
Liput tulevat myyntiin 14.12.2016!